PSE SHQIPTARËT VDESIN PËR BALADA? Enca jep përgjigjen epike: Jepni fund…(FOTO) – AlpeGossip
PSE SHQIPTARËT VDESIN PËR BALADA? Enca jep përgjigjen epike: Jepni fund…(FOTO)

PSE SHQIPTARËT VDESIN PËR BALADA? Enca jep përgjigjen epike: Jepni fund…(FOTO)

Jemi në një periudhë të vitit ku për shkak të kompeticioneve të ndryshme, sic ishte ‘Kënga Magjike’ ka patur shumë prurje të baladave në muzikë.

Por ç’mendim ka Enca për këtë fakt? Duket se këngëtarja nuk e pëlqen aspak këtë zhaner muzikor, pasi sipas saj njerëzit që dëgjojnë këtë lloj muzike janë të dëshpëruar e të lënduar.

Enca jep disa këshilla për ata që e ndjekin, duke shkruar se duhet t’i japin fund marrëdhënieve te dëmshme dhe ç’është më e rëndësishmja duhet të dëgjojnë këngë më të gëzueshme.