PUBLIKOHEN FOTOT TË PRINC WILLIAM NË VITIN 2008/ Ndryshimi drastik në pamjen e tij do ju befasojë – AlpeGossip
PUBLIKOHEN FOTOT TË PRINC WILLIAM NË VITIN 2008/ Ndryshimi drastik në pamjen e tij do ju befasojë

PUBLIKOHEN FOTOT TË PRINC WILLIAM NË VITIN 2008/ Ndryshimi drastik në pamjen e tij do ju befasojë

Princ William është një nga figurat më të dashura në Mbretërinë e Bashkuar. Ai ka treguar gjithmonë përkushtimin e tij maksimal si në familje, por dhe në projektet e shumta të familjes mbretërore.

Ndonëse tani ai është me shumë pak flokë dhe njerëzit janë mësuar me këtë pamje, ndjekësit e pallatit ‘Kensington’, nuk mund ta kenë harruar se dikur Princ William ka pasur një pamje totalisht ndryshe. Ka qenë viti 2008 kur Princi shfaqej në takime të ndryshme me flokë shumë të dendur, fytyrë më të qeshur dhe një pamje më rinore.

Ka qenë faqja ‘Cosmopolitan’, e cila ka publikuar këto foto të rralla të Princit shumë vite më parë dhe sapo i sheh të gjitha ato, duhet thënë se efekti kohë është shumë i dukshëm në ndryshimin e pamjes së tij.