“Pulë pa kripë dhe vaj dhe patate gjysmë të pjekur”, Dorina Mema 6 muaj në “dietë tharje” – AlpeGossip
“Pulë pa kripë dhe vaj dhe patate gjysmë të pjekur”, Dorina Mema 6 muaj në “dietë tharje”

“Pulë pa kripë dhe vaj dhe patate gjysmë të pjekur”, Dorina Mema 6 muaj në “dietë tharje”

Të kesh një trup të bukur nuk mjafton vetëm aktiviteti fizik, por duhet të shoqërohet edhe me një dietë ushqimore.

Modelja e fitness-it, Dorina Mema, tregoi në emisionin ‘Why Not’ të Roza Latit, eksperiencën e saj me “dietën e tharjes”.

Mema: “Kam bërë 6 muaj dietë tharje sepse nuk dija ndërsa sot bëhet 4 javë. Ka qenë një copë pule, pa kripë pa vaj, e merrja në dorë si bukë dhe pataten e kuqe e fusja në mikrovalë sepse duhet të kishte vlerat e veta, e lija 4 minuta. Bëhej si gjysmë e pjekur, e haja gjysmë të gjallë për të arritur definimin.”