“PUSHO…”/ Tani sqaron se pse i foli ashpër Arbërit: Nuk më la krimbi që të… – AlpeGossip
“PUSHO…”/ Tani sqaron se pse i foli ashpër Arbërit: Nuk më la krimbi që të…

“PUSHO…”/ Tani sqaron se pse i foli ashpër Arbërit: Nuk më la krimbi që të…

Mbrëmë të gjithë janë habitur kur në një moment Tan Brama reagoi në një mënyrë paksa të ashpër ndaj Arbërit. Pasi doli një klip ku ky i fundit i thoshte Xheisarës që të mos e prekte dhe shpjegoi që kishte dikë jashtë, Tani krejt papritur i tha “pusho, kujdes, nuk di të flasësh me një femër”.

Mëngjesin e sotëm, teksa Iliri dhe Tani po qëndronin jashtë e pyeti se pse reagoi ashtu. Balerini i tha se nuk i kishte pëlqyer mënyra se si reagoi Arbëri.

Biseda mes Ilirit dhe Tanit:

Tani: Më tha gjë tjetër në tavolinë dhe i dola në mbrojtje. Por nuk më pëlqeu gjesti që bëri te dhoma e rrëfimit. Mënyra e të folurës

Iliri: Të rrimë të analizojmë mënyrën e të folurit. Është një gjë që e zgjidhin ata të dy. Po ta them miqësisht, ma beso

Tani: Ai vazhdonte. Unë e kuptoj ku do dalësh, që të mos krijohen debate

Iliri: Unë mendova se po talleshe në fillim, se nuk njoha Tanin. Mendoj se je çun artist dhe je artist

Tani: Unë punoj gjithmonë me të rinj dhe vajza. Realisht nuk më erdhi mirë.

Iliri: Është një gjë që nuk kishe pse të ndërhyje. Mund të prisje

Tani: Nuk më la krimbi që të prisja

Iliri: Nuk është se tu përgjigj