Rrengu që Romir Zalla i bëri Bes Kallakut në Itali do t’ju shkrijë së qeshuri – AlpeGossip
Rrengu që Romir Zalla i bëri Bes Kallakut në Itali do t’ju shkrijë së qeshuri

Rrengu që Romir Zalla i bëri Bes Kallakut në Itali do t’ju shkrijë së qeshuri

Të gjitha historitë e së kaluarës janë shumë interesante, sidomos kur bëhet fjalë për ndonjë rreng. Në kronikën e përgatitur për Romir Zallën, në “Kush vjen për drekë” është rrëfyer historia e vjetër kur Romiri e kishte shoqëruar në Itali Bes Kallakun për të blerë një kostum të bardhë. Për humor e kishte futur në një pastrim kimik, ndërkohë që Besi e dinte dyqan. Kushedi se sa vite ka kjo histori. Do ketë ndodhur në kohën kur të dy luanin në “Portokalli” dhe kostumi i bardhë ishte ende në modë.

Nuk u dhanë më shumë detaje rreth reagimit të Besit në këtë rast, por e marrim me mend se si do ketë reaguar. Të gjithë kemi raste të tilla mes miqve e rrengje që i kemi bërë dhe na i kanë bërë.