SA ROMANTIKE/ Fifi i propozon për martesë Young Zerkës në mes të emisionit – AlpeGossip
SA ROMANTIKE/ Fifi i propozon për martesë Young Zerkës në mes të emisionit

SA ROMANTIKE/ Fifi i propozon për martesë Young Zerkës në mes të emisionit

Emisioni shumë i pëlqyer nga publiku “Shiko kush luan” ka nisur me puntatën e kësaj mbrëmjeje. Të ftuar janë dhe që në fillim është krijuar një atmosferë shumë e këndshme, mes të qeshurave dhe lojërave.

Në pjesën e parë të emisionit është zhvilluar rubrika e pyetjeve dhe e dënimeve. Dënimi i Fifit ka qenë shumë epik pasi asaj i është kërkuar t’i propozojë dikujt nga studioja.

Fifi ka zgjedhur Young Zerkën pasi atë e ndjente më të afërt. Dyshja janë pozicionuar në mes të skenës dhe këngëtarja i është ulur në gjunjë duke improvizuar një propozim martese. Më pas ajo i ka vendosur unazën në gisht dhe janë përqafuar.