Sa të dashur ke pasur? Rozana jep numrin që japin të gjitha: Duhet menduar mirë se… – AlpeGossip
Sa të dashur ke pasur? Rozana jep numrin që japin të gjitha: Duhet menduar mirë se…

Sa të dashur ke pasur? Rozana jep numrin që japin të gjitha: Duhet menduar mirë se…

Siç pyetën Arminën, fëmijët e Piter Panit pyetën edhe Rozanën. “Sa të dashur ke pasur”, i thanë në fund fare dhe Rozi iu përgjigj: “Tani s`i mbaj mend, po do them një. Se në Shqipëri një duhet të thuash, po the dy, burri të thotë anulim loje”

Dhe s`ka faj. Edhe afër 2020-s ka ende njerëz që numërojnë të dashurit e vajzave. Jo rrallëherë fusin në numërim edhe shokët.