Salianji shkon të gatuajë tek Arjola, por shmang miellin se i kujton parlamentin: Sot nuk do të... - AlpeGossip
Salianji shkon të gatuajë tek Arjola, por shmang miellin se i kujton parlamentin: Sot nuk do të…

Salianji shkon të gatuajë tek Arjola, por shmang miellin se i kujton parlamentin: Sot nuk do të…

Gjatë gjithë kohës i buzëqeshur, Ervin Salianji fliste teksa gatuante në “Kush vjen për drekë”. Receta për sot ishte shumë e thjesht. Përgatiti sallatë dhe tregoi edhe arsyen ekësaj zgjedhjeje siç çdo i ftuar bën.

“Po para ca javësh gatova në parlament. Me miell, me vezë, e me ujë. Ndaj edhe sot zgjodha sallatë, që të mos duhej që bëra të njëjtën gjë”, tregoi ai duke qeshur për një eksperiencë që në fakt i ngjante maturave të disa viteve më parë.