SEKS ANAL DHE…/ Çfarë duan femrat dhe meshkujt para se të bëjnë marrëdhënie seksuale – AlpeGossip
SEKS ANAL DHE…/ Çfarë  duan femrat dhe meshkujt para se të bëjnë marrëdhënie seksuale

SEKS ANAL DHE…/ Çfarë duan femrat dhe meshkujt para se të bëjnë marrëdhënie seksuale

Mund t’ju duket pak e çuditshme, por shumë njerëz kanë lista me gjërat seksi që do të dëshironin t’i provonin para se të vdisnin.

Siç duket, shenjë e një jete të jetuar mirë është përjetimi i shumë orgazmave.

Por, cilat janë gjërat seksuale të cilat u interesojnë më së shumti njerëzve?

Sipas një anketimi të ri, seksi anal, seksi në vende të pazakonta dhe seksi vetëm për një natë janë mjaft të popullarizuara.

Lista e gjërave seksuale që njerëzit duan t’i provojnë para se të vdesin dallon në bazë të gjinisë.

Më poshtë i keni disa prej top dëshirave seksuale të femrave:

– Përdorimi i lodrave seksuale

– Seksi në ujë

– Seksi në veturë

– Seks përmes telefonit

– Përdorimi i lidhëseve të duarve

– Seksi me sy të lidhur, etj.

Më poshtë i keni disa prej top dëshirave seksuale të meshkujve:Çka duan femrat dhe çka meshkujt para se të bëjnë seks

– Seksi në veturë

– Seksi në ujë

– Seksi anal

– Seksi vetëm për një natë

– Seksi në treshe

– Seksi që përfshin edhe ushqimin

– Video-incizimi i marrëdhënies, etj.