NGA PREKJA DERI TEK FJALË E PISTA/ 7 gjëra që një mashkull nuk ka kurajo ti kërkojë partneres gjatë SEKSIT - AlpeGossip
NGA PREKJA DERI TEK FJALË E PISTA/ 7 gjëra që një mashkull nuk ka kurajo ti kërkojë partneres gjatë SEKSIT

NGA PREKJA DERI TEK FJALË E PISTA/ 7 gjëra që një mashkull nuk ka kurajo ti kërkojë partneres gjatë SEKSIT

Nuk duhet të ekzistojnë rregulla gjatë raportit seksual, gjithnjë nëse dëshirohet që një lidhje të funksionojë dhe në vend të parë qëndron komunikimi. Më poshtë po ju sjellim 7 gjëra që të gjithë meshkujt duan në shtrat, por nuk kanë kurajo t’ia kërkojnë partneres së tyre.

 

Fjalë të pista gjatë seksit- Janë të shumtë ata që pëlqejnë “dirty talking” (fjalët e ndyra) në shtrat, ndaj meshkujt duan që partnerja e tyre ta lëshojë gjuhën disi. Komplimentet sa i takon performancës në shtrat, janë shumë të pëlqyera.

Partnerja në pozicione seksi- Të parit e partneres në pozicione seks, është një prej fantazive më të përhapura të meshkujve. Qoftë edhe duke e parë partneren të zhveshur, apo teksa tregon provokueshëm pjesët intime të trupit të saj.

Ta befasojnë mashkullin me kërkesa të papritura Në seks, surprizat janë të pranueshme dhe janë të shumtë meshkujt që ëndërrojnë që ajo të bëjë kërkesa të nxehta dhe të papritura në momente intime.

Të qenit të pafytyra- Meshkujt i pëlqejnë femrat e guximshme dhe në të njëjtën kohë duan që në shtrat të transformohen në të pafytyra dhe provokuese.

Britmat- Britmat dhe klithmat gjatë seksit janë ëndrra e ndaluar e shumë meshkujve. Kur femra lëshon tinguj të tillë, eksitimi është i garantuar.

Dominimi- Dëshira më e fshehtë e të gjithë meshkujve, është që partnerja e tyre të marrë komandën e situatës dhe të fillojë të dominojë gjatë seksit. Mashkulli duhet të jetë një skllav në shërbimin e saj.

Prekja e çdo zone erogjene Edhe meshkujt kanë zonat e tyre erogjene dhe gjatë seksit, duan që të përkëdhelen pikërisht aty. Jo gjithmonë e kanë të lehtë të kërkojnë, pasi ndihen në siklet, ndaj femra duhet të guxojë më shumë në këtë drejtim.