Shenjat më epshore të horoskopit që kanë prirje për tradhti – AlpeGossip
Shenjat më epshore të horoskopit që kanë prirje për tradhti

Shenjat më epshore të horoskopit që kanë prirje për tradhti

BINJAKËT

Dëshirojnë të flirtojnë, madje edhe kur janë në lidhje serioze, dhe kanë prirje për tradhti. Ata prapa pamjes misterioze dhe elegante që kanë shpesh, në realitet janë shumë sensualë dhe pasionantë. Fantazitë e tyre i bëjnë realitet, edhe pse parapëlqimet e tyre jo rrallëherë trondisin. Binjakët kërkojnë më shumë se një shtrat të mirë. U pëlqen të tregojnë histori dhe nuk janë kurrë të mërzitshëm. Kanë nevojë për një partner me të cilin të ndihen të gjallë. Ata e duan shumë llojshmërinë, spontanitetin. Krijojnë lidhje paralele për të fituar përvojë. E shkojnë seksin si ripërtëritje dhe nevojë fizike. Binjaku me lehtësi do t’ju paraqesë botën e vet perverse midis të cilave janë të preferuara lidhjet, xhirimi me kamera apo prania e personit të tretë, ndërkaq jo rrallë janë të gatshëm edhe për seks në grup.

GAFORRJA

Emocionet dhe epshi tek ata janë të lidhura ngushtë dhe në seks fusin energji të mëdha dhe i japin rëndësi të madhe. Duke pasur parasysh që aq shumë e angazhojnë veten në marrëdhënie seksuale, kanë prirje për maratonë seksuale, gjë që ofrojnë përvojë të paharrueshme për secilin partner që ka pasur rastin të kalojë një natë të zjarrtë me to. Intuita e tyre u tregon nevojat e partnerit në shtrat dhe mundohen që ta bëjnë të lumtur. Kjo nuk është shenja e cila pëlqen të lidhet me zinxhir dhe të fshikullohet. Gaforrja kërkon siguri, kështu që merreni shtruar dhe bëni atë që ju pëlqen me të kur ajo është e shtrirë. Gaforrja kërkon besim, stabilitet dhe siguri.

AKREPI

Akrepët gjithsesi janë në përparësi kur është fjala për seksin dhe epshin. Akrepët thjesht rrezatojnë joshje dhe lehtë i bëjnë për vete partnerët, për këtë shkak janë të afta edhe t’i kënaqin partnerët me kërkesa të shumta të imagjinueshme dhe të paimagjinueshme. Akrepi pëlqen të provojë eksperienca të reja, nuk i shpalos lehtë aspektet e fshehta seksuale të karakterit të tij, por i tregon ngadalë. Çdo aktivitet i tij seksual karakterizohet nga spontaniteti dhe pasioni i fortë. Këta njerëz kanë një temperament shpërthyes që mund t’ju shkaktojë një plagë tё përhershme. Kur Akrepi godet, pickimi i tij djeg shumë. Akrepi jo vetёm gëzohet pasi ka fituar, por ai do tё fitojё me çdo kusht. Diçka brenda tij vdes, kur ai humbet.