Shihni 6 markat më të mira të rimelit sipas artistëve të makijazhit të vipave - AlpeGossip
Shihni 6 markat më të mira të rimelit sipas artistëve të makijazhit të vipave

Shihni 6 markat më të mira të rimelit sipas artistëve të makijazhit të vipave

Konsideroni këtë skenar: Jeni me vonesë për në punë dhe pasi keni mbledhur flokët keni vetëm 30 sekonda kohë për të zgjedhur midis aplikimit të buzëkuqit, rouge-it apo thjesht një rimel? Sipas një sondazhi të kryer nga revista Vogue zbuloi se përgjigjja kryesore është aplikimi i rimelit dhe artistët e makijazhit janë mëse dakord. Për këtë ata kanë zgjedhur 6 llojet më té mira të rimelit.