SHPËRTHEN NË LOT PAS DEBATIT ME ROZËN/ Egla: Më tha një gjë të tmerrshme! Ku e di ajo sa jam përpjekur unë të kem fëmijë?! – AlpeGossip
SHPËRTHEN NË LOT PAS DEBATIT ME ROZËN/ Egla: Më tha një gjë të tmerrshme! Ku e di ajo sa jam përpjekur unë të kem fëmijë?!

SHPËRTHEN NË LOT PAS DEBATIT ME ROZËN/ Egla: Më tha një gjë të tmerrshme! Ku e di ajo sa jam përpjekur unë të kem fëmijë?!

Egla ka shpërthyer në lot teksa ndodhej në oborr bashkë me Sarën dhe Bardhin, kur u tregoi për një debat që kishte pasur më herët me Rozën.

Egla u shpreh se Roza i ka thënë diçka të tmerrshme, lidhur me një koment që i kishte bërë për fëmijë.

“Dje Roza më ka thënë një gjë të tmerrshme se më lëndoi shumë. Nuk prekem me Rozën , por prekem me gjithë gjënë… Është shumë plehrë. E paftë Zoti. Zoti e paftë! Do ia nxij ekzistencën këtu brenda. Do ia qis prej hundësh! Ku e di ajo sa jam përpjekur unë të kem një fëmijë?”, dëgjohet të thotë Egla.