Shumë pak i njohin, por zbuloni kush janë GRATË e moderatorëve më të njohur shqiptarë (FOTO) – AlpeGossip
Shumë pak i njohin, por zbuloni kush janë GRATË e moderatorëve më të njohur shqiptarë (FOTO)

Shumë pak i njohin, por zbuloni kush janë GRATË e moderatorëve më të njohur shqiptarë (FOTO)

Ata janë ndër personazhet më të përfolur në mediat shqiptare por nuk mund të thuhet e njëjta gjë për partneret e tyre.

Të gjithë e dinë se Arian Çani, Blendi Fevziu, Adi Krasta, Ardit Gjebrea, Agron Llakaj kanë përkrah të njëjtin partnere prej vitesh tashmë, por pak e dinë cilat janë ato: si quhen, si duken apo çfarë profesioni kanë.

Brikena Krasta

Bashkëshortja e moderatorit të njohur Adi Krasta, deri pak vite më parë, ka qenë drejtoreshë në Ministrinë e Kulturës. Ajo është mbështetësja e tij më e madhe ne karrierë.

Anila Gjebrea

Bashkëshortja e producentit dhe moderatorit të njohur Ardit Gjebrea, përmendet shpesh, por nuk shfaqet pothuajse kurrë me imazh. Ajo punon pranë Arditit. Bashkë janë prindër të dy fëmijëve.

Ines Fevziu (Ajdini)

Ai është një nga moderatorët më të njohur të televizioneve shqiptare, Blendi Fevziut por të paktë janë ata që e njohin partneren e tij dhe nënën e dy fëmijëve, Ines Ajdini. Ajo shfaqet rrallë, vetëm në evente. Ka një agjensi udhëtimi.

Kostandina Llakaj

Agron Llakaj ka folur shpesh për gruan e tij. Ai e përmend thuajse në çdo intervistë dhe ajo shkon çdo javë dhe si publik shijon shfaqjen e bashkëshortit. Kostandina është një mbështetëse e fuqishme e punës së tij dhe karrierës. Pavarësisht të gjithave shumë pak mund ta njohin atë.

Enida Petro

Enida Petro eshte bashkëshortja e moderatorit Arjan Çanit, dhe ai e thërret “Pufi”. Ajo ka mbaruar studimet për Stomatologji dhe sot punoni si stomatologe.Dhe me Canin janë njohur në Klanin e natës dhe ajo e mbeshtet gjithmonë për çdo gjë.