Tashmë është humoristi më i mirë, por e mbani mend Agron Llakaj në hapat e para të karrierës? (VIDEO) – AlpeGossip
Tashmë është humoristi më i mirë, por e mbani mend Agron Llakaj në hapat e para të karrierës? (VIDEO)

Tashmë është humoristi më i mirë, por e mbani mend Agron Llakaj në hapat e para të karrierës? (VIDEO)

Agron Llakaj është një nga humoristët dhe moderatorët më të dashur për publikun shqiptar.

E kemi parë në televizion duke performuar dhe imituar figura të ndryshme të ekranit shqiptar.

Por e mbani mend kur ai ishte në hapat e para të humorit? Aktori në videon bashkngjitur lajmit duket mjaft i ri dhe po me të njëjtën sens humori.