Shumë vite në skenë, por asnjë ndryshim. Rosela Gjylbegu vazhdon të jetë vajza e ëmbël e ‘Ethet e së premtes mbrëma’ - AlpeGossip
Shumë vite në skenë, por asnjë ndryshim. Rosela Gjylbegu vazhdon të jetë vajza e ëmbël e ‘Ethet e së premtes mbrëma’

Shumë vite në skenë, por asnjë ndryshim. Rosela Gjylbegu vazhdon të jetë vajza e ëmbël e ‘Ethet e së premtes mbrëma’

Këngëtarja Rosela Gjylbegu është një prej artisteve, e cila u zbulua në kompeticionin e talenteve të reja në muzikë, ”Ethet e së premtes mbrëma”.

 

Në atë kohë vajza nga Shkodra ka qenë artistja e vogël me zërin e ëmbël. Duket se edhe pas shumë vitesh Rosela ruan po të njëjtën karakteristikë dhe ngjyrë zëri, si dhe pamjen e ëmbël që e karakterizonte që në adoleshencën e saj.

Fituese e disa çmimeve të rëndësishëm, Gjylbegu duket se është tërhequr disi nga muzika kohët e fundit për t’ju përkushtuar punës në administratën shtetërore.