Si shërohet dhimbja e veshit në kushtet e shtëpisë (FOTO) – AlpeGossip
Si shërohet dhimbja e veshit në kushtet e shtëpisë (FOTO)

Si shërohet dhimbja e veshit në kushtet e shtëpisë (FOTO)

Dhimbja e veshit është një dhimbjet më të padurueshme. Por në rast se kjo dhimbje iu ndodh natën dhe nuk keni asnjë medikament për ta qetësuar, atëherë iu vjen në ndihmë një zgjidhje më praktike. Merrni ‘zemrën’ e qepës dhe vendoseni brenda në vesh. Mbajeni gjatë gjithë natës dhe të nesërmen në mëngjes do të zgjoheni sikur të mos kishte ndodhur asgjë. Qepa falë përbërjes së saj vret mikrobe dhe shëron shumë sëmundje.