STILI I RRUGËS/ 6 super ide si ti veshim getat rrjetë pa ngjarë e ekzagjeruar – AlpeGossip
STILI I RRUGËS/ 6 super ide si ti veshim getat rrjetë pa ngjarë e ekzagjeruar

STILI I RRUGËS/ 6 super ide si ti veshim getat rrjetë pa ngjarë e ekzagjeruar

Getat ose çorapet rrjetë janë një nga trendet që po shohim prej kohësh në stilin e rrugës apo në sfilatat e modës.

Këto blogere na frymëzojmë sesi mund ta sjellim këtë trend në përditshmërinë tonë!

Provoni stilin e viteve ‘80 me getat rrjetë dhe fundin e lëkurës ose zgjidhni ndonjë nga pesë idetë e tjera.