STILI “MOM”/ 11 pantallonat e viteve 80 që janë “cool” për sezonin e verës (FOTO) – AlpeGossip
STILI “MOM”/ 11 pantallonat e viteve 80 që janë “cool” për sezonin e verës (FOTO)

STILI “MOM”/ 11 pantallonat e viteve 80 që janë “cool” për sezonin e verës (FOTO)

Cilat janë pantallona të shkurtra “mom”?

Ju mund ta gjeni përgjigjen në fotot e vjetra të familjes.  Janë pikërisht ato që ka pasur mami juaj në vitet ’80 dhe ’90 ndërkoh që  ajo gatuante darkë.

Stili i pantallona të shkurtra Mom, janë të shkujdesura dhe elegante  në një mënyrë që na bën të duan të veshin ato çdo ditë (ndryshe nga pantallona super të ngushtë ).