Stilisti shqiptar tregon si e kalon pasditen pranë të ëmës, preferencat e saj muzikore shumë rinore – AlpeGossip
Stilisti shqiptar tregon si e kalon pasditen pranë të ëmës, preferencat e saj muzikore shumë rinore

Stilisti shqiptar tregon si e kalon pasditen pranë të ëmës, preferencat e saj muzikore shumë rinore

Valdrin Sahitin shpesh e shohim tek publikon punët e veta, por edhe detaje nga jeta e përditshme. Sot ai ka treguar pak momente nga pasditja krah mamit të tij.

Ata janë nisur për diku me makinë dhe shofere është bërë vetë ajo. Të qeshur, duke u larguar së bashku për të kaluar disa orë të veçanta, gjatë udhëtimit kemi zbuluar pak edhe nga shijet muzikore të mamit të Valdrinit. Njësoj si të rinjtë edhe ajo preferon këngët më të fundit. Ylli Limani me këngën “Prej se jena nda” duket se është shumë e dashur për të.