STUDENTËT POZOJNË NUDO PËR BAMIRËSI/ Në një fotografi të publikuar ata shihen duke… (FOTO) – AlpeGossip
STUDENTËT POZOJNË NUDO PËR BAMIRËSI/ Në një fotografi të publikuar ata shihen duke… (FOTO)

STUDENTËT POZOJNË NUDO PËR BAMIRËSI/ Në një fotografi të publikuar ata shihen duke… (FOTO)

Studentët e sportit në Universitetin e Kembrixhit janë zhveshur tërësisht për një fotografi të nxehtë për kalendar.

Ekipet e sporteve të ndryshme u bënë bashkë për të mbledhur fonde për bamirësi.

Ata u fotografuan në një ndërtesë histore rreth universitetit prestigjoz. Në një fotografi të publikuar ata shihen duke bërë akrobaci.

Nuk është hera e parë që studentët pozojnë nudo për bamirësi pasi kalendari i parë ishte vitin e kaluar nga Universiteti i Oxford.

Cambridge Raising And Giving (RAG) ështtë një organizatë që vepron në shumë universitete në Mbretërinë e Bashkuar dhe zgjedh se cilat organizata bamirëse duhen mbështetur.