TAKIM PAS 58 VITESH/ Dy shoqet shkrepën foton domethënëse si në kohët e vjetra (FOTO) – AlpeGossip
TAKIM PAS 58 VITESH/ Dy shoqet shkrepën foton domethënëse si në kohët e vjetra (FOTO)

TAKIM PAS 58 VITESH/ Dy shoqet shkrepën foton domethënëse si në kohët e vjetra (FOTO)

Rosemarie Badaczeëski dhe Kriemhild Meyer u fotograuan në të njëjtin vend në 13 gusht 1961 vetëm pak ditë para se të niste ndërtimit i  Murit të Berlinit.

“Unë vrapova drejt e te muri, pa parë majtas a djathtas”, kujton Badaczeëski teksa pozonte me shoqen e saj të vjetër në të njëjtin vend ku ishte bërë fotografia, aty ku sot nuk është më muri.