TAKIMI I ÇIFTIT ISHTE PLOT TENSION DHE OFENDIME/ Sindi: I pa edukatë. Mevlani: Mos na bëj si… – AlpeGossip
TAKIMI I ÇIFTIT ISHTE PLOT TENSION DHE OFENDIME/ Sindi: I pa edukatë. Mevlani: Mos na bëj si…

TAKIMI I ÇIFTIT ISHTE PLOT TENSION DHE OFENDIME/ Sindi: I pa edukatë. Mevlani: Mos na bëj si…

Takimi i Mevlanit dhe Sindit ishte plot tension dhe ofendime.

E gjitha nisi me vonesën prej një ore të Mevlanit dhe vrazhdësinë që ai pati ndaj Sindit.

Debati:

Sindi; Të duket normale që vjen një orë me vonesë

Mevlani: po nuk është ndonjë gjë e madhe, edhe ti je vonuar

Sindi-Borës: Gjatë kohës që prisnim bëri dhe telefonatë që e mbajti 10 minuta që mund duk shumë e pasjellshme dhe e pavend. Erdhi në takim komplet i agravuar.

Mevlani: S’më priste ndonjë person i rëndësishëm.

Sindi: Të duket ndonjë gjë burrërore ty kjo.

Mevlani: Mos bëj si laraskë, ti na na lër të flasim

Sindi: Kërko falje se më ofendove

Mevlani: po ca thua, të kërkoj unë ty falje. jetojmë në tiranë, dhe ka trafik. Kam ndryshuar qëndrimin ndaj Sindit, se kur ka ardhur në fillim ka qenë më e shtruar kurse tani sikur është rritur pak mendja, e kam parë dhe ne takimet me të tjerët dhe jam ftohur.

Unë shkova në takim me idenë se do sqarohemi. Unë s’kam ardhur për tu bërë lolo, këtu dhe të më thotë kjo pas dy takimeve hajde se do sqarohemi.