TË NDARË NË DY KAMPE/ Iliri dhe Donaldi dërgojnë në televotim anëtarët e grupit rival – AlpeGossip
TË NDARË NË DY KAMPE/ Iliri dhe Donaldi dërgojnë në televotim anëtarët e grupit rival

TË NDARË NË DY KAMPE/ Iliri dhe Donaldi dërgojnë në televotim anëtarët e grupit rival

Këtë rradhë një proçes shumë i veçantë u praktikua për nominimet.

Fillimisht Iliri si i preferuari i publikut duhet të zgjidhte banorin që e konsideron si rivalin e tij brenda shtëpisë.

Pasi Iliri zgjodhi pikërisht Donaldin banorët e tjerë automatikisht duhet të zgjidhnin se pjesë e cilit ‘’grup’’ do të donin të ishin.

Pas këtij proçesi do të ishte përgjegjësia e Donaldit dhe Ilirit për të shpëtuar banorët e grupeve rivale.

Dy banorët që mbëtën në fund të këtij zinxhiri ishin Arbri dhe Antonela.

Pikërisht këto dy banorë do të dalin në televotim ku publiku do të zgjedhë më të preferuarin mes tyre.