Thonjtë “lopë” janë budallallëku më i ri i internetit dhe po bejnë xhiron e botës (VIDEO) – AlpeGossip
Thonjtë “lopë” janë budallallëku më i ri i internetit dhe po bejnë xhiron e botës (VIDEO)

Thonjtë “lopë” janë budallallëku më i ri i internetit dhe po bejnë xhiron e botës (VIDEO)

Të gjithë ju që e adhuroni qumështin, tashmë mund të ndiqni trendin më të ri të thonjve.

Bëhet fjalë për thonjtë me dizajn lope, që janë shpikja më e çuditshme që po bën xhiron e botës në internet.

Përpos dizajnit të lopës, thonjtë e mëposhtëm kanë elementin e sisëve me qumësht që na bëri të vrasim mendjen:

PSEEEE?

Pavarësisht se është e çuditshme videoja ka marrë miliona shikime në internet.