“TI BËN IRONI ME MUA”/ “Plas” debati mes Antonelës dhe Einxhel: Ti mëso për respektin dhe… – AlpeGossip
“TI BËN IRONI ME MUA”/ “Plas” debati mes Antonelës dhe Einxhel: Ti mëso për respektin dhe…

“TI BËN IRONI ME MUA”/ “Plas” debati mes Antonelës dhe Einxhel: Ti mëso për respektin dhe…

Antonela është një nga banoret më ngacmuese të këtij formati, teksa ka sjellë debate të forta brenda në shtëpi dhe ka nxjerrë nga vetja disa banorë.

Kësaj radhe ka qenë Einxhel ajo me të cilën ka debatuar . E gjitha ka nisur nga një hipotezë e Antonelës, që Einxhel bënë ironi gjatë spektaklit.

Pjesë nga debati:

Antonela : Edhe ti bën ironi në Prime,thua gjëra jo të vërteta

Einxhel: Me ty?

Antonela: Po edhe me mua

Einxhel : Kur kam bërë unë ironi me ty?

Antonela : Me atë që the në Prime

Einxhel: S’kam bërë ironi,kam thënë atë që mendoj

Antonela: Unë e quaj ironi

Einxhel: Epo mëso çfarë është ironia

Antonela: E di shumë mirë e dashur,mëso ti çfarë është respekti dhe miqësia

Einxhel: Ti kapesh për gjëra pa vlerë

Antonela: Ti je ajo që kapësh për gjëra kot,siç u kape me Ilirin,ke gjithë Prime që kapesh me atë

Einxhel: Shif gjërat e tua dhe kur bën një bisedë tek e tek mbaje këtu bisedën,nëse të ka ngelur hatri me ndonjë gjë thuaje

Antonela: Po më ka ngelur

Einxhel:Edhe mua më ka ngelur që një natë më përpara kur të dhashë këshillë dhe nuk e more për bazë