“TI E KRITIKON, POR VDES PAS…”/ Antonela,Einxhel dhe Beniada flasin për Arjolën – AlpeGossip
“TI E KRITIKON, POR VDES PAS…”/ Antonela,Einxhel dhe Beniada flasin për Arjolën

“TI E KRITIKON, POR VDES PAS…”/ Antonela,Einxhel dhe Beniada flasin për Arjolën

Mbrëmjen e djeshme vajzat kanë folur për Arjolën.

“E gjitha filloj tek puna e Semit me Fifin,Fifin e kam mbrojur shumë,unë kam humbur pikë kundjert Donaldit etj.Unë i thash ti je në grup të Ilirit por rri me të tjerët edhe gjithmonë thua se të pëlqen shoqeria me të tjerët.Pse nuk rrin me Ilirin,pse nuk gjindesh në bisedë me Ilrin por rri me ne të tjerët.Ti e kritikon Einxhel ndërkoh ti vdes mbas saj,”-tha Antonela.

“Ajo më tha që gjoja unë me Donaldin duam ta sulmojmë atë,ne direkte të kemi thënë sa ke nxjerr nga goja fjalën unë mendoj që ka të drejtë Iliri se e kam shok të jemi kthyer që të dy se e ke shok?Problemi këtu nuk është se pse ju jeni me mbrojt Ilirin i thash,problemi është pse ju ndërhyni sa herë bëhet fjalë për mua,sa herë bëhet fjalë për mua,ju e keni një mendim,një vlerësim,”-tha Einxhel.

“Mua më vjen vertet keq se me mua Arjola është sjell shumë mirë deri tani”,-tha Beniada.