TRUMP PO I DREJTOHEJ KOMBIT/ I ftuari special… “bën një sy gjumë” (VIDEO) – AlpeGossip
TRUMP PO I DREJTOHEJ KOMBIT/ I ftuari special… “bën një sy gjumë” (VIDEO)

TRUMP PO I DREJTOHEJ KOMBIT/ I ftuari special… “bën një sy gjumë” (VIDEO)

oshua Trump, djaloshi 11 vjeç, nga Delaware, i cili u gjend në titujt e gazetave pasi ishte ngacmuar në shkollë për shkak të mbiemrit të tij ka marrë sërish vëmendjen e mediave edhe gjatë ditës së martë. 

Djaloshi ishte i ftuar në fjalimin e presidentit amerikan drejtuar kombit nga Zonja e Parë, Melania Trump. 

Dhe ndërsa fjalimi zgjatej, megjithatë, Joshua duket se po lodhej. 

Kështu ai u kap duke bërë “një sy gjumë” ndërsa ishte ulur pranë Zonjës së Parë.