VELVET DHE KAUBOJSE/ “Ralph Lauren” na mahniti me koleksionin e ri pranveror (FOTO) – AlpeGossip
VELVET DHE KAUBOJSE/ “Ralph Lauren” na mahniti me koleksionin e ri pranveror (FOTO)

VELVET DHE KAUBOJSE/ “Ralph Lauren” na mahniti me koleksionin e ri pranveror (FOTO)

Ralph Lauren është stilisti 79 vjeçari i cili vazhdon të jet drejtori kreativ i shtëpis së tij të modës. Ai ka prezantuar koleksioni e ri për sezonin pranverë dhe verë 2019.

Lauren paraqiti në koleksionine tij tendencën e stilit kaubojs dhe zgjodhi për veshjet copat velvet.Mesa shohim as stilisti i njohur nuk u përjashtua nga trendet e fundit duke zgjedhur kudaratat, prerjet simetrike.

Ngjyrat që zgjodhi ishin kryesisht ato të tokës dhe ngjyrat e ndezura si lejlja, portokalli.