VËMËNDJE1 Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini kështu! – AlpeGossip
VËMËNDJE1 Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini kështu!

VËMËNDJE1 Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini kështu!

Ndonjëherë, gjithçka duam janë flokë të dendur dhe me volum! Mund të bësh veshjen më të thjeshtë në botë, por nëse flokët e tu janë të shëndetshëm, me volum dhe duken të dendur, dukeni gjithmonë ekstra. Jo gjithmonë genet na i plotësojnë dëshirat, prandaj këtu hyjnë në lojë hilet alternative. Prerjet e flokëve që të krijojnë idenë e një floku të dendur.

Një pjesë e mirë e tyre janë të guximshme, moderne, por kanë shumë “identitet”, prandaj zgjidhni cila ju përshtatet më mirë. E përbashkëta e të gjithave: floku s’duket kurrë i hollë!

1. Prerje pixie e plotë

Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini

2. Prerja pixie e strukturuar

Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini

3. Prerja bob në versionin më seksi të tij

Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini

4. Bob dhe baluke për t’u dukur edhe më “cool”

Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini

5. Prerja bob dhe ondet e plazhit janë kombinimi perfekt

Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini

6. Prerja Lob dhe flokët e kthyera në një anë

Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini

7. Gjatësi mesatare dhe flokët onde

Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini

8. Të gjata dhe prerje me shkallëzim

Ju që doni flokë voluminozë dhe të dendur, prijini

Burimi: Who What Wear