VETËM 5 DITË PAS LINDJES/ Meghan Markle rikthehet me një mesazh tepër motivues – AlpeGossip
VETËM 5 DITË PAS LINDJES/ Meghan Markle rikthehet me një mesazh tepër motivues

VETËM 5 DITË PAS LINDJES/ Meghan Markle rikthehet me një mesazh tepër motivues

Dukesha e Sussex, Meghan Markle, është një avokate për edukimin universal të grave. Së fundmi ajo ka vizituar një nga shkollat që janë vetëm për vajza, gjatë turit për në Marok. Gjatë vizitës së saj 37-vjeçarja dha një mesazh shumë të rëndësishëm duke u shprehur se një femër që edukohet është një femër me influencë. Kujtojmë se Markle ka qenë një nga mbështetjet kryesore drejt organizatave të cilat kanë mbështetur pozicionin e femrës në shoqëri dhe edukimin e tyre.

Nuk duhet të harrojmë se vetëm 5 ditë më parë, ajo u bë nënë me një djalë të quajtur Archie, por pavarësisht kësaj nuk është larguar nga përgjegjësitë e pallatit mbretëror.