VIZITË TEK FËMIJËT E SËMURË/ Bebe Rexha: Këndova me pacientët më të mirë në botë – AlpeGossip
VIZITË TEK FËMIJËT E SËMURË/ Bebe Rexha: Këndova me pacientët më të mirë në botë

VIZITË TEK FËMIJËT E SËMURË/ Bebe Rexha: Këndova me pacientët më të mirë në botë

Si të gjithë kolegët e saj këngëtarë edhe Bebe Rexha ka qenë shumë e angazhuar me data këto ditë.

Mirëpo ajo kohën e lirë ka zgjedhur ta shfrytëzoj duke vizituar një spital të fëmijëve në Los Angeles.

Ajo madje nëpërmjet një postimi ka treguar se ka kënduar bashkë me ta.

Duhet të ndalesha te Spitali i Fëmijëve në Los Anxhelos dhe të këndoja këngë me pacientë. Ata ishin shumë të mirë dhe të fortë”, ka shkruar Bebe.