Vogëlushja e Eminës bën 2 muajshe dhe ajo ka vetëm një lutje për të: Dua shumë që… (FOTO) – AlpeGossip
Vogëlushja e Eminës bën 2 muajshe dhe ajo ka vetëm një lutje për të: Dua shumë që… (FOTO)

Vogëlushja e Eminës bën 2 muajshe dhe ajo ka vetëm një lutje për të: Dua shumë që… (FOTO)

Mia Soraya bën 2 muajshe sot dhe përveç faktit që është mirë, mami Emina është edhe e lumtur për diçka tjetër. Ndryshe nga vetë ajo apo edhe Ella Faria, motra e madhe, Mia i ka sytë blu. Dhe Emina nuk përbën përjashtim nga ata njerëzit që i kanë qejf sytë me ngjyrë. Në urimin që i bëri vajzës për ditëlindje u lut që bluja të qëndrojë aty. Se thonë që në 40 ditët e para ndryshon, ama Mia i ka kaluar ato ditë.

“2 muajshe dhe akoma i ka sytë blu. Do doja shumë të qëndronin”, shkruan Emina nëmfoton e të bijës që tani pozon vetëm, pa mamin.