XHINSE DHE BLUZË TË BARDHË? Këto janë këpucët që duhet të zgjidhni (FOTO) – AlpeGossip
XHINSE DHE BLUZË TË BARDHË?  Këto janë këpucët që duhet të zgjidhni (FOTO)

XHINSE DHE BLUZË TË BARDHË? Këto janë këpucët që duhet të zgjidhni (FOTO)

Të gjitha duam t’i japim më shumë stil paraqitjes sonë të përditshme.

Xhinse blu + këmishë e bardhë + sandale bezhë të errët, janë gjithmonë një sukses!

Për t’i dhënë më shumë stil paraqitjes zgjidhni versionin më sensual të veshjeve.

Këpucët bezhë janë zgjedhja ideale për kombinimin e xhinseve me bluzë me të bardhë dhe këtu keni 3 ide:

1.

download

2.

download (2)

3.

download (1)