Si u pëlqen seksi femrave? Djemtë do të befasohen nga ky përfundim (FOTO) – AlpeGossip
Si u pëlqen seksi femrave? Djemtë do të befasohen nga ky përfundim (FOTO)

Si u pëlqen seksi femrave? Djemtë do të befasohen nga ky përfundim (FOTO)

Kur vjen puna tek seksi, të gjithë kanë ato dëshirat e tyre apo preferencat e çuditshme. Por e dini se çfarë u pëlqen femrave dhe djemtë mendojnë se ato nuk e dëshirojnë?! Sipas një studimi të botuar në britaniken “The Sun”, rezultoi se pjesa më e madhe e femrave të marra në shqyrtim, u pëlqente seksi i dhunshëm me partnerin përkatës. Lojërat e skllavërisë, prangat, gjuajtjet e lehta, mbyllja e syve, ishin disa nga alternativat që ato listuan në krye. Edhe pse duket e çuditshme, rezulton se vajzave u pëlqejnë këto sjellje seksuale në disa situata të caktuara.