ZARF I BARDHË/ Prova e buxhetit dhe mbajtja e ekuilibrit, çfarë do të bëjnë banorët? – AlpeGossip
ZARF I BARDHË/ Prova e buxhetit dhe mbajtja e ekuilibrit, çfarë do të bëjnë banorët?

ZARF I BARDHË/ Prova e buxhetit dhe mbajtja e ekuilibrit, çfarë do të bëjnë banorët?

Ajo që duhet të bëjnë banorët është të kalojnë pishinën përmes trarëve që janë vendosur mbi të.

Do të ndahen në çifte dy e nga dy.Duke qenë numër tek Pm dhe Dagz do të zgjedh se secili prej tyre do të ekzekutojë provën.

Sfida e tyre është të ndahen në çifte si i kanë zgjedhur duhet që njëri të bëhet partneri A dhe tjetri partneri B.

Partneri A duhet të mbaj në krah partnerin B dhe në atë mënyrë të kalojnë trarin në pishinë pa humbur ekuilibrin.