ZARF I ZI NË SHTËPI/ Çfarë paralajmëron “Vëllai i Madh”? Monika dhe Iliri… – AlpeGossip
ZARF I ZI NË SHTËPI/ Çfarë paralajmëron “Vëllai i Madh”? Monika dhe Iliri…

ZARF I ZI NË SHTËPI/ Çfarë paralajmëron “Vëllai i Madh”? Monika dhe Iliri…

“Vëllai i Madh” ka vendosur të ndëshkojë Monikën dhe Ilirin për arsye se ata para disa ditësh kanë komunikuar me kode dhe shenja lidhur me planifikimin e nominimeve apo edhe strategji të lojës.

Ky zarf i zi i paralajmëron për ata një ndëshkim për arsye të thyerjes së rregullave.

Ata do të duhet të komunikojnë me banorët dhe “Vëllain e Madh” vetëm me xheste.

Të shohim sa do të munden ta realizojnë këtë sfide.