ZGJIDHJA PËR NË PUNË/ Këto fustane janë shpëtimi juaj për këtë javë të nxehtë gushti (FOTO) – AlpeGossip
ZGJIDHJA PËR NË PUNË/ Këto fustane janë shpëtimi juaj për këtë javë të nxehtë gushti (FOTO)

ZGJIDHJA PËR NË PUNË/ Këto fustane janë shpëtimi juaj për këtë javë të nxehtë gushti (FOTO)

Duroni vajza pasi jemi afër fundit të verës dhe për ju që punoni gjatë këtij sezoni ky është një lajm i mirë. Në verë të gjithë kemi problemin se çfarë të veshim në punë dhe çfarë jo. Xhinset na mbajnë nxehtë, këmisha na ngushton. Kanotiere nuk mund të veshim, sepse nuk është etike.

Por çfarë duhet të veshim atëherë?

Kjo është një pyetje shumë e vështirë, pasi përveç dëshirës për tu dukur bukur, duhet të mendojmë dhe për vapën e tmerrshme.

Zgjidhja ideale për vajzat në verë janë fustanet! Ato janë shpëtimi i tyre pasi janë shumë stil, por edhe të rehatshme dhe të freskëta gjithashtu.

Ne për ju po shpërndajmë disa nga fustanet trend për zyrë, në verën e këtij viti.