Zogu dredh b*thët, Dajana: Do të blej një pal taka të bardha, do të vesh një fund dhe… – AlpeGossip
Zogu dredh b*thët, Dajana: Do të blej një pal taka të bardha, do të vesh një fund dhe…

Zogu dredh b*thët, Dajana: Do të blej një pal taka të bardha, do të vesh një fund dhe…

Ka nisur me harmoni dhe shumë gëzim mëngjesi i sotshëm për Zogun e Tironës, i cili fillimisht është shtrirë në një prej instalacioneve në sheshin “Skënderbej” e si të mos mjaftonte kjo, ka vijuar më tej plotë energji duke kërcyer.
Ai është dredhur e përdredhur siç di vetëm Zogu ta bëjë. Nuk kanë munguar edhe komentet e prezantueses, Dajana Shabanit, e cila e ka ngacmuar plotë humor për atletet, të cilat i riu thotë se i ndërron me të ëmën herë pas here.

Duke e parë kërcimin e tij sensual, Dajana shprehet:

“Zogu. ty do të blej zemra një palë taka të bardha. Do të vesh një fund e do të lë të kërcesh aty…”