12 LLOJET/ A ju duken edhe ju si këpucë “barbare” këto? – AlpeGossip
12 LLOJET/ A ju duken edhe ju si këpucë “barbare” këto?

12 LLOJET/ A ju duken edhe ju si këpucë “barbare” këto?

Moda po përparon dita ditës edhe më shumë, stile të reja dhe unike po shfaqen pa kuptuar, por kjo na bën të rikthehemi shpesh kohë më përpara.

Shohim që rrobat e viteve ’90 e më të hershme akoma, po kombinohen e vishen edhe tani. Madje në preferencat e shumë të rinjëve janë edhe këpucët e kohës së luftës. Forma e tyre me disa modifikime po shihet çdo ditë e më shpesh. “Unë nuk jam barbare, por vesh këpucë barbare” është shprehja që e dëgjojmë nga shumë përdorus të tyre.

Më poshtë do t’iu paraqesim 12 nga llojet e këtyre këpucëve: