5 shenjat që tregojnë se nuk jeni më të dashuruar… edhe pse mund të mendoni të kundërtën – AlpeGossip
5 shenjat që tregojnë se nuk jeni më të dashuruar… edhe pse mund të mendoni të kundërtën

5 shenjat që tregojnë se nuk jeni më të dashuruar… edhe pse mund të mendoni të kundërtën

Kur jeni të dashuruar, gjëja e fundit për të cilën mendoni është nëse nuk do të jeni më të dashuruar. Për fat të keq, megjithatë, kjo nuk do të thotë se kjo nuk ndodh.

Megjithëse koha e investuar në marrëdhënie mund t’ju detyrojë të përpiqeni të rregulloni gjërat që nuk shkojnë apo të përpunoni çdo ndjenjë negative që keni ndaj partnerit tuaj, kur dashuria ikën, është vetëm një çështje kohe para se të ikni dhe ju nga ajo mardhënie.

Dhe ndërkohë që mund të jetë e vështirë të kuptohet se kur është koha e duhur për t’u larguar, sa më shpejt që t’a bëni, aq më mirë do të jetë për të dy ju.

Këtu janë disa shenja që do t’ju ndihmojnë të kuptoni se nuk jeni më të dashuruar.

1. Ndiheni më mirë nëse nuk flisni me partnerin gjatë gjithë kohës

break_up.jpg

2.Ankoheni vzhdimisht për të tek miqtë tuaj

break_up_2.jpg

3.Të qenit rreth tij/saj nuk ju bën më të lumtur

break_up_3.jpg

4.Jeni më të mërzitur më shumë se me çdo gjë

break_up_4.jpg

5.Gjithashtu, ndiheni të lehtësuar kur partneri nuk vjen në evente që kishit planifikuar së bashku

break_up_5.jpg