DITËLINDJET E 9 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga aktori…(FOTO) - AlpeGossip
DITËLINDJET E 9 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga aktori…(FOTO)

DITËLINDJET E 9 SHTATORIT/Kush feston sot? Nga aktori…(FOTO)

Data shënon 9 shtator dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Astrologjikisht, trupat qiellorë Merkuri dhe Marsi përcaktojnë tiparet karakteristike të individëve të lindur më 9 shtator. Ndërsa ish rregullat shenjën zodiakut, kjo e fundit është guvernatori i datës aktuale në të cilën këta individë janë të lindur. Njerëzit e 9 shtatorit bekohen me siguri, qëndrueshmëri dhe saktësi. Ata kanë kompetenca imagjinative që i bëjnë këta individë në mënyrë të drejtë me mendje të hapur dhe kanë një perspektivë progresive drejt jetës. Të shoqëruar me saktësi dhe vendosmëri, këta individë bëhen shumë efikasë dhe kanë fuqi të mëdha durimi. Nga ana negative, megjithatë, individët e 9 shtatorit janë të prirur ndaj vetëkritikës që mund të lindë kur këta individë janë të lodhur ose të pakënaqur. Kjo mund të rrisë ndjenjat e pasigurisë dhe impulsivitetit në këta njerëz.

Adam Sandler (Aktor)

J. R. Smith (Basketbollist)

Michael Bublé (Këngëtar)

Ronni Hawk (Aktore)

Ronni Hawk (Modele)

Constance Marie (Aktore)

Nancy Wu (Aktore)

Gok Wan (Prenzatues)

Kára McCullough (Modele)

Eboni Williams (Gazetare)