A e dini se ‘tuneli toblerone’ është tendenca e momentit? – AlpeGossip
A e dini se ‘tuneli toblerone’ është tendenca e momentit?

A e dini se ‘tuneli toblerone’ është tendenca e momentit?

Tendencat e reja sjellin metoda të ndryshme për të arritur linjat e përsosura të trupit, për të qenë gati për sezonin veror.

Ndryshe nga grimi apo veshja, trendi i trupit nuk është dicka që mund të ndryshohet sipas sezonit.

Kjo fokusohet më së shumti tek trupi duke dhënë disa rregulla që do të jenë të pranueshme nga të gjithë.

Trendi më i ri quhet “Tuneli toblerone” që i referohet hapësirës që ka cokollata e njohur. Quhet i tillë pasi bëhet fjalë për një trekëndësh që formohet në mes të këmbëve, si dhe forma e hollë e belit dhe të pasmet e gjera, gjë që konsiderohet tepër joshëse.

Këtë lloj tendence do ta shohim tek blogeret e njohura apo persona VIP që po mundohen të arrijnë format e duhura për sezonin veror.