“A ËSHTË I LIDHUR KRISTI JASHTË?” Flet i ati i tij Robert Aliaj në Fan Club: Nuk është çudi që… – AlpeGossip
“A ËSHTË I LIDHUR KRISTI JASHTË?” Flet i ati i tij Robert Aliaj në Fan Club: Nuk është çudi që…

“A ËSHTË I LIDHUR KRISTI JASHTË?” Flet i ati i tij Robert Aliaj në Fan Club: Nuk është çudi që…

Robert Aliaj ka folur në një lidhje telefonike me emisionin Fan Club në Top Channel ditën e sotme për djalin e tij Kristin dhe ecurinë e tij në shtëpinë e Big Brother.

I pyetur nëse sheh në horizont një lidhje me Keisin, Roberti tha:

“Kristi nuk është tip që ngacmon, është pak e vështirë se është selektiv. Kur Kristi pranon një mënyrë të tillë marrëdhënieje mund të ketë diçka,” u shpreh Roberti.

A ka një lidhje jashtë Kristi, se është folur shumë?

“Portalet shqiptare bëjnë thashathemaxhiun, po Kristi është djalë i ri, nuk është çudi që të ketë lidhje me vajza, por që unë vetë nuk di, nuk njoh njeri, s’më ka thënë gjë,” tha ai.