“A JENI GATI?” Sipas psikologëve, nëse u përgjigjeni me “po” këtyre 15 pyetjeve, lidhja juaj do të zgjasë! – AlpeGossip
“A JENI GATI?” Sipas psikologëve, nëse u përgjigjeni me “po” këtyre 15 pyetjeve, lidhja juaj do të zgjasë!

“A JENI GATI?” Sipas psikologëve, nëse u përgjigjeni me “po” këtyre 15 pyetjeve, lidhja juaj do të zgjasë!

Të qenit i dashuruar mund të jetë tepër e bukur dhe e pabesueshme – por gjithashtu na bën të shohim marrëdhënien tonë përmes disa lenteve të gabuara.

Nëse ju përgjigjeni me “po”, pyetjeve më poshtë atëherë duhet të keni më shumë besim të lidhja juaj.

A jeni gati?

-A ju bën partneri juaj një person më të mirë, dhe a bëni ju të njëjtën gjë për ta?

-A jeni ju dhe partneri juaj të dy të qetë dhe të sigurt në ndjenjat që keni dhe kur mbështeteni tek njëri-tjetri?

-A e pranoni njëri-tjetrin për atë që jeni, pa provuar të ndryshoni njëri-tjetrin?

-Kur lindin mosmarrëveshje, ju dhe partneri juaj komunikoni me respekt dhe pa përçmim ose negativitet?

-A i merrni bashkë vendimet në marrëdhënie?

-A është partneri juaj shoku juaj më i mirë dhe a jeni ju i tyre?

-A mendoni më shumë në shumës (ne) dhe jo në njëjës (unë)?

-A do t’i besonit njëri-tjetrit fjalëkalimet në mediat sociale dhe llogaritë bankare?

-A keni ju dhe partneri juaj mendime të mira për njëri-tjetrin?

-A mendojnë miqtë tuaj të afërt, si dhe partneri juaj, që keni një marrëdhënie të shkëlqyeshme që do t’i qëndrojë kohës?

-A është marrëdhënia juaj pa flamuj të kuq si mashtrimi, xhelozia dhe sjellja kontrolluese?

-A ndani ju dhe partneri juaj të njëjtat vlera kur bëhet fjalë për politikën, fenë, rëndësinë e martesës, dëshirën për të pasur fëmijë (apo jo) dhe prindërimin?

-A jeni ju dhe partneri juaj të gatshëm të sakrifikoni nevojat tuaja, dëshirat dhe qëllimet për njëri-tjetrin?

-A keni ju dhe partneri juaj të dy personalitete të pranueshme dhe emocionale të qëndrueshme?

-A jeni ju dhe partneri juaj të përputhshëm seksualisht?