A KA ALEANCA NË SHTËPI? Banorët përballen njëherë e mirë për këtë çështje – AlpeGossip
A KA ALEANCA NË SHTËPI? Banorët përballen njëherë e mirë për këtë çështje

A KA ALEANCA NË SHTËPI? Banorët përballen njëherë e mirë për këtë çështje

Aleancat brenda shtëpisë herë janë të qarta dhe herë jo dhe aq të qarta

Shpeshherë është aluaduar se banorët janë ndarë në grupime të veçanta, gjë e cila po reflektohet edhe në strategjinë e tyre të lojës.

Shumë debate kanë ndodhur mes banorëve duke akuzuar njëri-tjetrin për grupime, mbështetje dhe alenca.

Spektakli i sotëm do të përballjte njërerë e mirë banorët për këtë çështje.

‘’Unë nuk jam grup, më shkon muhabeti me disa persona dhe nuk përputhem me disa të tjerë. Nuk do të thotë që janë grup por rrinë të veçuar’’,- tha Sarah.

‘’Grup nuk do të thosha por ka përkrahje vetëm për hirë të shoqërisë. Monika do të thoja që edhe është edhe nuk është, ndërsa Arjola sigurisht që është grup’’,- shtoi Donaldi.

‘’Më bënë përshtypje që kur flitet për miqtë e tyre këta asnjëherë nuk kanë mendim. Kjo më bën të mendoj që ata janë grup dhe mbështesin njëri-tjetrin’’,- tha edhe Einxhel.