ADOLESHENTI BLEU 6 VEZË NË DYQAN/ Pas 28 ditësh i çel një… rosë (FOTO) – AlpeGossip
ADOLESHENTI BLEU 6 VEZË NË DYQAN/ Pas 28 ditësh i çel një… rosë (FOTO)

ADOLESHENTI BLEU 6 VEZË NË DYQAN/ Pas 28 ditësh i çel një… rosë (FOTO)

Një adoleshent nga Sutton Coldfield, West Midlands ka çelur një rosë nga një vezë e blerë.

William Atkins, 14 vjec, vendosi të provojë nëse është e mundur që nga një vezë marketi të nxirret një zog.

Dhe 28 pas blerjës së disa vezëve, ai u shpërblye me çeljen e një rose.

 “Rosa është absolutisht e adhurueshme dhe tashmë ka filluar të bëj zhurma. 

Unë jam i habitur që një vezë supërmarketi ka çelur në të vërtetë”– tha William Atkins