AFRONA DHE BLERO U MARTUAN/ Nuk do ta besoni se kush i kapi lulet që hodhi nusja (VIDEO) – AlpeGossip
AFRONA DHE BLERO U MARTUAN/ Nuk do ta besoni se kush i kapi lulet që hodhi nusja (VIDEO)

AFRONA DHE BLERO U MARTUAN/ Nuk do ta besoni se kush i kapi lulet që hodhi nusja (VIDEO)

Blero dhe Afrona u martuan dje me një dasmë që u komentua shumë në media. Çifti i thanë Po njëri-tjetrit në altar dhe në ceremoni ishin të ftuar shumë VIP-a.

Kur dasma ishte drejt fundit, Afrona ashtu siç e do tradita hodhi lulet e dasmës për beqarët. Ai që e kap buqetën me lule ka rradhën për t’u martuar.

Në familjen e Afronës do të ketë një dasmë tjetër sepse lulet e nuses i kapi vëllai i saj.

“Vëllai i Afronës do martohet vitin tjetër”, tha prezantuesi Labinot Gashi.