“AJO KËRKON TË MË MARRË DJALIN DHE DY VILAT”/ Reagon burri i këngëtares së njohur ‘Maya’: S’i kam prekur një fije floku – AlpeGossip
“AJO KËRKON TË MË MARRË DJALIN DHE DY VILAT”/ Reagon burri i këngëtares së njohur ‘Maya’: S’i kam prekur një fije floku

“AJO KËRKON TË MË MARRË DJALIN DHE DY VILAT”/ Reagon burri i këngëtares së njohur ‘Maya’: S’i kam prekur një fije floku

si lajmit se këngëtarja e muzikës popullore “Maya” ishte dhunuar nga gruaja e saj nga Fieri, Arben Shuaipi, ky i fundit ka reaguar duke hedhur poshtë akuzat.

Gjatë një bisede telefonike biznesmeni Arben Shuaipi, thotë se ai prej disa vitesh jeton dhe punon në Itali si arkitekturë dhe s’ka mundësi të dhunojë fizikisht apo psikologjikisht, ish-gruan e tij.

Sipas tij, si gjatë martesës së martesës dhe pas martesës ai nuk ka dhunuar apo nëse ka prekur një fije floku të ish-gruas së tij, Fatbardha Ulbrich, e cila në Shqipëri njihet me emrin artistik “Maja”.

Ai tregon se një gjë e tillë nuk ka ndodhur dhe s’do të ndodhë shumë, edhe pse këngëtarja “Maja” e ka përndjekur një seri gjyqesh civile në Gjykatën e Lartë, për divorcin dhe kujdesin e djalit të tyre.

“…në muajin Mars 2023, zyrtarja Fahrije Stringa ka marrë një vendim për një urdhër-mbrojtje në favor të “Majës”, e cila pretendon se unë kam dhunuar. Gjykata ka disa që unë të qëndroj 200 metra larg ish-gruas time. Së pari ky vendim është vendim antiligjor, pasi është marrë në kohë dhe pa marrë parasysh mua si palë e paditur.

Së dyti unë jam me qindra kilometra larg ish-gruas dhe jo 200 metra siç thotë gjykata, pasi jetojnë në Itali ku punoj si arkitekturë. S’mund të dhunoj gruan në shtëpi apo rrugëve të Tiranës, kur fizikisht nuk jam në shtëpinë e saj dhe si në Tiranë, por në një shtet të huaj siç është italia. Ne si ish-burrë e gruas së bashkon vetëm djali ynë pasi jeton në dimensione dhe vende të ndryshme…” – ka treguar për “Ora News”, Arben Shuaipi.

Më tej ky i fundit shton se ish-lindja i bën këto taktika juridike, për ta baltosur dhe nxirë para organeve të ligjit në Shqipëri, me qëllimet e pengesave për të takuarn dhe më tej ka si synim të rrëmbejë pronësinë e dy vilave luksoze. që ndodh në 2 komplekse rezidenciale.
“…unë kam heshtur dhe kam menduar që konfliktin tonë familjar ta zgjidhni me mirëkuptim dhe përmes ligjit, duke e parë dhe të mirën e djalit, që është pasuria jonë më e çmuar. E gjithë lufta bëhet për djalin, dhe vilat tona që janë në komplekse rezidenciale. “Maja” kërkon të më shumë vizitojë nga pronësia e kësaj pasurie në Tiranë, një herë më ndalon dhe takimin me fëmijën. “Maja”, me sa duket këshilluar nga mendjet e tjera lakmitare ka konflikt të publikojë në median e një familjeje ton, vetëm me qëllimin për të më diskredituar dhe mos lejuar që unë të takoj djalin. Në Shqipëri vij vetëm për të takuar fëmijën tim, madje si gjyqet kam filluar të mos i ndjekë duke lënë në dorë mbrojtjen e avokatëve kohë…” – ka treguar Arben Shuaipi.

Ditën e sotme është seanca e radhës e përballjes së këngëve mes çiftit Arben “Maja” në Gjykatën e Tiranës, ku gjykata e kohës së palëve që sjellin analizat e tyre për të analizuar dhe çdo herë tjetër shkresore që ato çmojnë të vazhdojnë.

Ndërsa në 14 Maj 2024, pritet që të dorëzohet dhe akti i ekspertimit psikologjik të fëmijëve.