AKSESORI MË “IN” PËR VITIN 2020/ Ky trend ka për të na pëlqyer të gjithëve – AlpeGossip
AKSESORI MË “IN” PËR VITIN 2020/ Ky trend ka për të na pëlqyer të gjithëve

AKSESORI MË “IN” PËR VITIN 2020/ Ky trend ka për të na pëlqyer të gjithëve

Trendi i dikurshëm i piercing është kthyer sërish në modë.
Nëse nuk keni ende një të tillë, duhet ta mendoni seriozisht për këtë vit, pasi është zyrtarisht aksesori më ‘in’.
2020-a është viti kur duhet të guxoni me piercing dhe të eksperimentoni me modele unike. Ideja është të shprehni veten tuaj nëpërmjet tyre.
Cosmopolitan ju tregon disa ide dhe qenkan fantastike: